4-5 personer
Margerine
1,5-2 spsk mel
Mælk
Franskbrød
3 dåser tun
Smør
Salat
Agurk
Tomater
Ca. 1,5 tsk. karry
Salt
Margarine og mel bages op i en gryde. Mælk hældes ved (koge op) indtil "saucen" har en god konsistens (ikke for tynd). Smages til med salt. Saucen afkøles (enten ved at røre hele tiden eller komme det i en skål med låg, for at undgå skind). Herefter smages til med karry (røre karry ud i lidt vand først). Tun afdryppes i si (alt vand/olie fra), og kommes i saucen.
Rist fransk brød (skiver) på brødrister, derefter smøres de med smør. Læg et salatblad på og kom en portion tun på. Pynt med tomater og agurk.
Morbi in elit sed lorem semper fermentum. Fusce velit ame tellus, dictum in posuere ac, pretium sollicitudin eui sapien. Cras semper erat sed odio luctus nec cursus sem fringilla. Pellentesque augue ante, volutpat a sodales ame convallis, eleifend viverra lectus. Etiam non elitti felis purus. Curabitur convallis porta magna sed ali mattis. Duis eget enim a odio cursus laoreet. Aenean pellentesque, enim non hendrerit lobortis.
Morbi in elit sed lorem semper fermentum. Fusce velit tellus, dictum in posuere ac, pretium sollicitudin sapien. Cras semper erat sed odio luctus nec cursus sem fringilla.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam nec lobortis tellus.